TOEPASSINGEN VAN STEMKASTJES


Waar kunt u het draadloos stemsysteem overal voor gebruiken? Er zijn zeer veel mogelijkheden, we noemen er een paar:

Congressen
Moet er tijdens een congres gestemd worden over voorstellen, moties of kandidatenlijsten? Bespaar veel tijd en gedoe met stemkaarten door gebruik te maken van stemkastjes.
Wilt u tijdens een congres de mening peilen van de zaal of de kennis over een bepaald onderwerp? Toon de stelling of vraag op het scherm en binnen enkele seconden is de uitslag bekend! Daarnaast ligt de drempel om te antwoorden veel lager dan bij bv. handen opsteken, omdat de stemming anoniem plaatsvindt.

Inspraakavonden
Kom snel te weten waarom men naar de bijeenkomst zijn gekomen kan er gestemd worden op een prioriteitenlijst: uit een lijst met 10 punten kiest men de 3 belangrijkste punten, de punten met de meeste stemmen worden als eerste behandeld. Tijdens een avond peilen of men het wel of niet eens met een voorstel is? Breng het ter stemming en binnen korte tijd weet u hoe de zaal over het voorstel denkt.

Quiz
Speel een quiz en test de kennis in de zaal. Laat kiezen uit 3,4 of 5 antwoorden en laat zien wat het goede antwoord is. Door de stemkastjes te gebruiken in combinatie met chipkaarten die op naam worden uitgedeeld is het mogelijk direct bij te houden welke speler de meeste goede antwoorden heeft gegeven, zodat na afloop bv. de beste drie spelers een prijs kunnen krijgen. Ook is het mogelijk tussenstanden te laten zien, zodat men halverwege de quiz weet wie er aan de leiding gaat.

Vergaderingen
Met stemkastjes kan er snel en anoniem gestemd worden, zodat snel bekend wordt of voorstellen zijn aangenomen of afgewezen en men niet geneigd is een sociaal wenselijk antwoord te geven: iemand die tegen een bepaald voorstel is zal op deze manier sneller zijn of haar mening geven dan wanneer er in een groep een stemkaart omhoog moet worden gestoken.
Belegt u (aandeelhouders)vergadering waarbij sommige stemmen zwaarder wegen dan andere? Door het stemsysteem te gebruiken in combinatie met chipkaarten kan er aan elk stemkastje een gewenst stemgewicht worden gegeven.

Onderdeel van BasisWeb Oldenzaal
Vraag nu een offerte aan
Hoe werkt het draadloos stemsysteem
ContactinformatieKosten van het huren van een draadloos stemsysteem
Referenties verhuur van stemkastjes
Toepassingen van het draadloos stemsysteem
Home
Stemkastjesverhuur.nl - Berkstraat 13 7572 CA Oldenzaal - 06-19755833 - info@stemkastjesverhuur.nl - KvK 08172072